Nieuwe cyclus padeltraining

Door op een vast moment in de week te trainen maak je gebruik van de kracht van de herhaling. Dit is de enige manier om vastigheid te creëren in je spel.

In een serie van 6 meer lessen gaan we dieper in op de verschillende (padelspecifieke) slagen en trainen we deze gericht aantrekkelijk trainingsprogramma. Ook bespreken we veelvoorkomende tactieken en uitgangspunten.

Wij bieden jou de mogelijkheid om, op zaterdag, te trainen bij Jesse Veenstra, met start op 27 januari.

Jesse is een actief en ervaren padelspeler die competitie en toernooien speelt. Na de eerste kennismaking met padel ruim 5 jaar geleden is hij volledig overgestapt van tennis naar padel (2024: speelsterkte 3).
Als trainer is Jesse sinds 2021 actief en vanaf januari geeft hij les op onze locaties in Apeldoorn (op zaterdag) en in Deventer (De Scheg, op vrijdag).

Op beide locaties zal Jesse met name series trainingen doen (1/2 cyclus / cyclus) maar uiteraard is er, op verzoek en afhankelijk van mogelijkheden, ook ruimte voor losse lessen met kleine groepen en/of privétrainingen op die dagen.
Na de aankomende verhuizing naar Apeldoorn zal Jesse ook op andere momenten in de week beschikbaar komen, daarover volgt later meer informatie.

Jesse: “Graag wil ik mijn enthousiasme voor de sport overbrengen aan jullie. Hopelijk zie ik jullie snel op de baan.”

Wil jij met Jesse jouw padelvaardigheden verbeteren?
Geef je dan individueel of als groep van 4 personen op voor de (1/2) CYCLUS op zaterdag via het inschrijfformulier.