Nieuw: Openbare wedstrijden via Playtomic

Wil jij op een bepaald moment padel spelen en heb je geen maatje of tegenstanders?
Start dan een openbare wedstrijd!

Je kunt bij het boeken de optie “Openbare wedstrijd” kiezen (in plaats van een privé reservering als je jouw groep spelers al compleet hebt). Jij maakt dan een reservering op het door jou gewenste moment en kan vervolgens afwachten of er andere spelers mee willen doen.
Dit is een ideale mogelijkheid om nieuwe spelers te ontmoeten én ook een manier om tegenstanders te vinden als je nog maar met z’n tweeën bent. In dat geval boeken jullie alvast en zijn er alleen nog twee tegenspelers nodig.

Mogelijke medespelers zien in hun app, op basis van ingestelde filters in de Playtomic App, dat er op bepaalde momenten spelers gezocht worden en kunnen zich aanmelden als ze mee willen doen.

Belangrijk: Als jijzelf ook filters in de Playtomic App instelt, krijg jij juist meldingen als andere spelers een openbare wedstrijd hebben opgestart en nog medespelers zoeken.

Let op:
– Bij 1 speler: Boek je alleen, dan wordt de baan pas gereserveerd als er zich een tweede spelers aanmeldt. Bij een boeking met twee spelers wordt er een baan gereserveerd tot deze volledig gevuld is. Dit kan betekenen dat de wedstrijd geannuleerd wordt zodra er geen beschikbare banen meer zijn door tussentijds privé-reserveringen op het zelfde tijdslot.
– Bij 2 spelers: Boek je een baan en voeg je direct een medespeler toe dan wordt de baan voorlopig gereserveerd. Nu kan je wachten tot er zich twee tegenstanders aanmelden.
– Bij 4 spelers: Zodra de wedstrijd vol is met vier personen wordt de baan definitief geboekt, tot dat moment is de baan gereserveerd in afwachting van voldoende spelers.
– Zijn er 1 uur voor aanvang van de wedstrijd niet voldoende spelers, dan vervalt de reservering en worden de betaalde kosten geretourneerd vanuit Playtomic.

Extra informatie:
Zie Playtomic App, onderwerp “Doe mee aan een openbare wedstrijd”.

1.Privé reservering

2.Openbare wedstrijd

Jij bent de “eigenaar” van de boeking

Reserveer en betaal alleen je eigen plek in de wedstrijd

Gebruik het alleen als je al speelmaatjes hebt

Gebruik het om nieuwe spelers uit de Playtomic gemeenschap uit te dagen

Jij bent verantwoordelijk voor de reservering

Je bent niet verantwoordelijk voor de reservering

Je kunt het volledige deel van het veld betalen of de gesplitste betalingswijze gebruiken

Betaal alleen je eigen bijdrage online

De reservering is PRIVÉ

De wedstrijd is OPENBAAR

De reservering is onderworpen aan de annuleringsvoorwaarden van de club

Als niet alle vier de spelers zijn ingeschreven, annuleert het systeem automatisch en worden alle ingeschreven spelers terugbetaald