Villa Joep Open 2020 – update 02-03

Update 02-03:
Met dank aan alle deelnemers van het Villa Joep Open toernooi hebben wij 96 olifantjes kunnen adopteren voor een bedrag van €955,-. Een ontzettend mooi bedrag dat we gisteren namens jullie aan Villa Joep hebben overgemaakt.
Deelnemers, BEDANKT!

Update 24-02:
Helaas kan het Villa Joep toernooi voorlopig nog steeds niet plaatsvinden, het beoogde weekend in maart zal ook niet haalbaar zijn. We hebben daarom besloten de uitgestelde editie van 2020 definitief te laten vervallen en in komend najaar de editie 2021 te organiseren.
Ons voorstel is om het inschrijfgeld van alle deelnemers te schenken aan Villa Joep, het bedrag zullen wij begin maart overmaken. Wij verzoeken de deelnemers die hier niet mee instemmen en hun inschrijfgeld terug willen dat voor 1 maart a.s. aan ons kenbaar te maken via mail: info@apeldoornpadel.nl.

Update 2-12:
Aangezien in de huidige situatie nog geen toernooien kunnen plaatsvinden, verschuiven wij het Villa Joep toernooi naar 2021.
Hiervoor is het weekend van 26, 27 en 28 maart gekozen, opnieuw blijven de huidige inschrijvingen geldig.
Eind februari 2021 volgen verdere berichten.

Update 15-10:
Gezien de corona-maatregelen waardoor het spelen van wedstrijden niet meer mogelijk is, kan het Villa Joep toernooi niet plaatsvinden op de geplande data. Vooralsnog verschuiven wij het toernooi naar het weekend van 11, 12 en 13 december en blijven de huidige inschrijvingen geldig. Eind november volgen verdere berichten.

Origineel bericht 10-10:
Wij zijn enorm blij met de grote belangstelling voor het Villa Joep Open 2020 (30 oktober t/m 1 november), deze is zo groot dat we voor enkele categorieën de inschrijving nu al hebben moeten sluiten (er zijn 52 koppels aangemeld met in totaal 75 spelers).

Onderdelen:
HDA – 1 plek beschikbaar*
HDB – 2 plekken beschikbaar*
HDC – 4 plekken beschikbaar
DDA vervalt
DDB – 3 plekken beschikbaar
DDC – 3 plekken beschikbaar
GD D – 3 plekken beschikbaar
Single – 13 plekken beschikbaar !!!

Met deze grote hoeveelheid aanmeldingen is het inmiddels duidelijk dat alle onderdelen in schema’s gespeeld gaan worden en dat we ook op zaterdagavond wedstrijden moeten gaan inplannen. De speeltijden worden daarmee als volgt: vrijdag 18.00 – 22.00 uur, zaterdag 09.00 – 22.00 uur en zondag 09.00 – 17.00 uur.

Uiteraard zijn wij afhankelijk van de corona-maatregelen om zeker te weten of het toernooi door kan gaan. Daar gaan we voorlopig nog wel vanuit.
In basis volgen wij de richtlijnen van de KNLTB waarbij geldt dat er wedstrijden gespeeld kunnen worden waarbij spelers na afloop direct de accommodatie dienen te verlaten. Wij zijn er ook niet blij mee maar wij nemen aan dat jullie die beperking respecteren als dat de enige mogelijkheid om het toernooi doorgang te laten vinden.

* aanmelden via mail:
– mocht jij alsnog willen afzien van deelname, laat het dan z.s.m. weten via mail:
–> bob@apeldoornpadel.nl