Sponsordeal voor Villa Joep!

Ondanks de uitdagende situatie waarin de meeste ondernemingen zich nu bevinden zijn er gelukkig nog diverse bedrijven die aan hun eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid (mvo) willen en kunnen voldoen. 

Met veel plezier kunnen wij meedelen dat het bedrijf KnowledgePlaza Professional Services B.V een sponsorcontract met ons heeft afgesloten. En het meest bijzondere is dat het niet in hun eigen belang is maar in belang van een goed doel!

KnowledgePlaza Professional Services is namelijk al jaren ambassadeur van de “Stichting Villa Joep – Het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker” en wil deze stichting met hun sponsoring aan Apeldoorn Padel ook onder de aandacht brengen van onze spelers en gasten. 

Onderdeel van de overeenkomst is een “Villa Joep” toernooi of evenement waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt van de stichting. De exacte datum en invulling wordt in de komende periode bepaald.
Verder zijn bij ons, al direct vanaf onze heropening, de unieke Villa Joep Olifantjes te koop (€ 10,00 per stuk).

Wij danken KnowledgePlaza Professional Services voor hun vertrouwen in Apeldoorn Padel en steunen Villa Joep van harte.
Uiteraard hebben wij al 1 olifantje voor onze locatie aangeschaft!

Steun jij Villa Joep ook, koop dan een Olifantje bij ons of maak een donatie over via de website: www.villajoep.nl (daar vind je natuurlijk ook meer info over het goede werk van de stichting).

Voor meer info over KnowledgePlaza Professional Services zie http://www.knowledgeplaza.pro/

Joep bij Apeldoorn Padel
Onze eigen Joep, met sponsordoeken op baan 1.
De bekrachtiging van de overeenkomst.
De vrolijke bekrachtiging van de overeenkomst, op gepaste afstand 😉