Geef jezelf een Clubshirt en steun ons!

Nu het nog niet duidelijk is en wanneer wij open kunnen gaan (daarover volgt later meer nieuws), starten wij met een nieuwe actie voor jou én voor ons.

Wij bieden jou de mogelijkheid om een Dry-Tech clubshirt van de nieuwe HEAD collectie voor jezelf aan te schaffen waarmee je tegelijkertijd ons een steuntje in de rug geeft. Er zijn twee versies beschikbaar, Deventer Padel (blauw) en Apeldoon Padel (groen), beide in zowel een dames- als herenuitvoering.

Jij kan jouw shirt(s) in de gewenste uitvoering en maat bestellen vanaf vandaag t/m 31 mei. Vervolgens gaan wij de shirts bij HEAD bestellen en worden deze bedrukt zodat de levering begin/medio juni plaats kan vinden.

Let op: je kan je outfit compleet maken met een bijpassende short / skort (zonder opdruk).

Je vindt de shirts in onze winkel Padelloods.com op de pagina Support.
Daar vind je ook de tegoedbonnen, die nog steeds beschikbaar zijn.